Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: «Τους χαρίσαμε το παιχνίδι»

Φαλ: «Τους χαρίσαμε το παιχνίδι»
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 22:20

Τα παράτησε ο Ολυμπιακός και δεν έκανε το παιχνίδι που έχει συνηθίσει στην τελευταία περίοδο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μουσταφά Φαλ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Εφές. Ο Γάλλος σέντερ, δήλωσε επίσης πως θέλει πάντα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και πως η ομάδα πρέπει να βρει λύση και να κερδίσει την Μακάμπι στο ΣΕΦ.

«Στην τελευταία περίοδο σταματήσαμε να πασάρουμε. Δεν παίζαμε άμυνα, όλοι ήθελαν να σουτάρουν. Τους χαρίσαμε το παιχνίδι. Ένα κακό σουτ φέρνει πόντους και αιφνιδιασμούς στο τρανζίσιον. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, σουτάραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν κάναμε φάουλ. Τα παρατήσαμε. Όταν δεν είσαι εύστοχος, η Έφες σε τιμωρεί, σε οδηγεί στο δικό της παιχνίδι, εμείς σουτάραμε στα πρώτα 6-8 δεύτερα, δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας».

Μιλώντας για την άμυνα αλλαγών που εφάρμοσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Γάλλος σέντερ είπε: «Συνηθίζουμε να παίζουμε με αλλαγές και προσαρμόζομαι σε αυτό. Κλείνω τους χώρους, καλύπτω τα σουτ. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω δύσκολες αποστολές στην περίμετρο, τώρα έχω συνηθίσει, έχω βελτιωθεί.

Στα εκτός έδρας παίζουν 5 εναντίον 5. Είναι απλώς μπάσκετ. Στο δικό του μυαλό δεν σημαίνει κάτι το συγκεκριμένο γεγονός. Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν είναι τόσο τρομερό, είναι νωρίς στην σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αρνητικό ρεκόρ στην Euroleague

Αρνητικό ρεκόρ στην Euroleague

Οι 3 πόντοι που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο με την Εφές, αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα στην Euroleague.