Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το είπε και ο Μπαρτζώκας, το πιάσατε;

Το είπε και ο Μπαρτζώκας, το πιάσατε;
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 - 16:05

Η προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού δεν γνωρίζει όρια. Δεν γνωρίζει αθλήματα και δεν καταλαβαίνει από συγκυρίες. Χτυπάει με κάθε ευκαιρία και δείχνει ότι ο στόχος της είναι ένας: Το να δημιουργήσει πρόβλημα. Το είπε και ο Μπαρτζώκας, το πιάσατε; «Βολικό» για κάποιους το θέμα «0-4» στην Ευρωλίγκα. Βολικό το να πιάνονται από εκεί, όταν στο μεταξύ υπάρχει και το 6-0. Βολικό το να μπαίνουν οι ήττες του Ολυμπιακού εκτός έδρας, στο ίδιο… τσουβάλι, με εκείνες του Παναθηναϊκού, ας πούμε… Χτυπάει καλά για τους απέναντι, οι οποίοι στο μεταξύ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και στο 2-8. Και να χάνουν από την 1-9 Ζαλγκίρις. Το 1 αυτό, με τον ΠΑΟ είναι.

«Τώρα αν είναι ένα ωραίο θέμα ότι ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 6-0 μέσα και 0-4 έξω, είναι ένα θέμα που κάποιοι καταπιάνονται και είναι βολικό... Εγώ ξέρω ότι έχουμε παίξει εκτός έδρας με τρεις ομάδες που πέρσι έπαιξαν στο Final 4 και με τη Ζενίτ στα οποία είχαμε καλά και κακά διαστήματα.

Όταν κερδίζαμε συνέχεια, σας είχα πει πως η EuroLeague είναι πολύ δύσκολη... Το επιβεβαιώνουν και τα άλλα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς, για τα… περιβόητα εκτός έδρας ματς. Να ξέρουμε και τι λέμε, έτσι; Και να μην… τσουβαλιάζουμε. Δεν είναι το ίδιο ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟ, φέτος. Ούτε και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως… σύνολο. Ο Ολυμπιακός δεν μοιάζει… παραδομένος και χωρίς καμία αξιοπρέπεια (μόνοι τους τα λένε…) στη διοργάνωση. Είναι εκεί και παλεύει κάθε ματς. Τώρα το αν κάποιοι θέλουν αυτό το 0-4 να το αναγάγουν σε ΜΕΙΖΟΝ θέμα, για να κρύψουν τη γύμνια της ομάδας που υποστηρίζουν, ας το κάνουν. Δεν σημαίνει ότι πείθουν κιόλας.

Διαβάστε επίσης