Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άπλωσε τη σκιά του, αλλά αυτή δεν έφτασε

Άπλωσε τη σκιά του, αλλά αυτή δεν έφτασε
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 12:20

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο Ολυμπιακός στη ρακέτα, τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Δεδομένο αυτό. Έκανε κάποιες επιλογές, έκτοτε, άλλες βγήκαν λιγότερο, άλλες περισσότερο. Καμία εξ αυτών, όμως, δεν βγήκε όπως βγαίνει, μέχρι στιγμής, ο Μουσταφά Φαλ. Ο «πύργος» του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε και το βράδυ της Δευτέρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ότι αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή. Και μία λύση ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ επιπέδου.

Δυστυχώς, η σκιά την οποία ο Μουσταφά Φαλ άπλωσε, πάνω από το παρκέ του ΣΕΦ, δεν έφτασε για να καλύψει τον αντίπαλο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Από την άλλη, βέβαια, σε κάθε ματς μπορεί να βρει κανείς κάτι καλό να πει. Και να σταθεί σε αυτό. Και οφείλουμε να το κάνουμε, όπως αναδείξαμε και χθες το ότι αυτή η ήττα μας πλήγωσε και μας «ξενέρωσε» λιγάκι. Υπάρχουν θετικά, από την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, το βράδυ της Δευτέρας. Το πιο μεγάλο, η παρουσία του Φαλ.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να οδηγήσει τη σκέψη του στο πως θα χτίσει, πάνω σε αυτή την εξαιρετική εμφάνιση του Μουσταφά Φαλ. Αλλά όχι μόνο. Όπως οφείλει να χτίσει πάνω στα καλά του, οφείλει -πρωτίστως- να «γκρεμίσει» όλα τα «στραβά» που έδειξε το βράδυ της Δευτέρας, στο ΣΕΦ και να τα «ξαναχτίσει». Ξεκάθαρα. Ο Μουσταφά Φαλ, πάντως, έδειξε ότι για αυτό το «χτίσιμο» μπορεί να κουβαλήσει ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ.

Διαβάστε επίσης