Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο θράσος! Να μιλάνε ΑΥΤΟΙ για διαιτησία!

Απίστευτο θράσος! Να μιλάνε ΑΥΤΟΙ για διαιτησία!
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 13:52

Ο Σκούνι Πεν, ο Μιλουτίνοφ, ο Παπαλουκάς, ο Τσίλντρες, ο Κλέιζα, ο Σπανούλης, ο Άντιτς, αρκετοί ακόμη πρώην ή και νυν «ερυθρόλευκοι», ακόμη και ο… Παπαπέτρου του Ολυμπιακού θα… τρίβουν τα μάτια τους! Παίρνοντας θάρρος, από το κακό βράδυ του Ολυμπιακού και τη νίκη τους στο ΟΑΚΑ, εκεί στον Παναθηναϊκό εκφράζονται με… περίσσιο θράσος, για τη… διαιτησία! Ναι, καλά διαβάσατε, δεν κάνετε λάθος! Ο Παναθηναϊκός… διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, στο ΣΕΦ.

Υπό νορμάλ συνθήκες το κείμενό μας θα έπρεπε να τελειώνει εδώ. Το ότι ο… εξασφύριχτρος διαμαρτύρεται για τη… διαιτησία, από μόνο του αρκεί για να σε κάνει να… αναθεωρήσεις, όλα όσα γνωρίζεις, για την πραγματικότητα… Ή μήπως όχι; Ε, όχι… Δεν ξέχασες ξαφνικά, αγαπητέ αναγνώστη το τι έχεις ζήσει για χρόνια και χρόνια και χρόνια… Δεν ξέχασες, ξαφνικά, αγαπητέ αναγνώστη, τι έχει ζήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ελληνικό μπάσκετ, στα χέρια του «φάρου» που… λάτρευε παθολογικά, το αγαπημένο παιδί του, με τις έξι σφυρίχτρες στο σήμα του… Και ξέρεις καλά, αγαπητέ αναγνώστη, ότι η δική σου αγαπημένη ομάδα διαφέρει. Στον τρόπο με τον οποίο ΥΠΗΡΕΤΕΙ το άθλημα (και όχι το αντίθετο)…

Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, ότι και το θράσος θα έπρεπε να έχει όρια. Και πως τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τρικ, όταν ο Παναθηναϊκός έχει… αναστηθεί, από τον πάτο της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας, με μία ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, από το πουθενά, δεν… πιάνουν. Ούτε στο ελάχιστο… Το να φωνάζει ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία, πλησιάζει σε αξία τα… «για μένα» του Λουτσέσκου. Εκεί αρχίζει και τελειώνει η κουβέντα. Τα ξαναλέμε στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης