Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το μυαλό όλων είναι στο πρώτο «διπλό»

Το μυαλό όλων είναι στο πρώτο «διπλό»
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 16:52

Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός αύριο (26/11, 21:30) με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο Θρύλος, αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και παίζει με μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες της φετινής λίγκας.

Ένα ματς που δεν έχει το πρέπει, καθώς πρόκειται για μια δύσκολη έδρα, όμως… Θρύλος είσαι! Ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει από το Μιλάνο και να αφήσει πίσω του την κακή παρένθεση της Δευτέρας. Απουσίες δεν έχει ο Ολυμπιακός, ο Έισι είναι στην αποστολή και οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε πλήρεις στο Μιλάνο.

Έχει έρθει η ώρα για το πρώτο «διπλό» της σεζόν στην Euroleague. Αργά ή γρήγορα θα έρθει. Ίσως να είναι και αύριο. Σε μια δύσκολη έδρα, με μια δυνατή ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει το τι μπορεί να κάνει φέτος. Καμία κακή εμφάνιση δεν αναιρεί την ποιότητα αυτής της ομάδας.

Πίστη θέλει και υπομονή… Είναι μεγάλη η σεζόν. Και αν μιλάμε για εγχώρια, ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τίτλο. Είναι η καλύτερη ομάδα και θα το κάνει. Στην Ευρώπη το αποδεικνύει συνεχώς. Πρέπει να συνεχίσει έτσι και να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση αύριο στο Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης