Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπαρτζώκας: «Η κριτική μας κάνει καλύτερους»

Μπαρτζώκας: «Η κριτική μας κάνει καλύτερους»
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 15:38

Μια πολύ καλή ομάδα και στις δύο άκρες του γηπέδου, που επίσης πασάρει καλά και έχει καλό προπονητή. Έτσι χαρακτήρισε την Αρμάνι Μιλάνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ιταλία.

Ο Έλληνας προπονητής του Θρύλου, δήλωσε επίσης πως η Αρμάνι δεν είναι άτρωτη και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να την κερδίσει, ενώ αναφορικά με την κριτική που δέχεται, την θεωρεί προβλέψιμη και τόνισε επίσης πως δε μπορεί να παραπονιέται και πως η κριτική κάνει καλύτερη την ομάδα.

«Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα στην άμυνα, αλλά είναι και επιθετικά πολύ καλή. Είναι μια ομάδα που πασάρει και εγώ τις ομάδες που πασάρουν πάντα τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Έχουν πολύ καλό προπονητή, όπως προανέφερα πασάρουν πολύ καλά τη μπάλα και έχουν πολύ καλούς δημιουργούς. Ξέρουν καλά το παιχνίδι ο Ροντρίγκεθ, ο Ντιλέινι είναι παίκτες που μπορούν να το κατευθύνουν πολύ καλά.

Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, επειδή αμύνεται καλά και έχει εμπειρία. Η προσθήκη του Μέλι θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική. Βέβαια, δεν είναι άτρωτη. Έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να χάσει και τρίτο σερί, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε.

Υπάρχει εσωστρέφεια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια. Γκρίνια δεν υπάρχει στην ομάδα μας. Εσωστρέφεια υπάρχει, όμως, γιατί βάλαμε τον εαυτό μας σε μια θέση δίκαιης και άδικης κριτικής. Όπως έχουμε πει, όμως, το πρόγραμμα είναι βαρύ και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Αμέσως μετά έχουμε παιχνίδι, κάτι που είναι καλό. Είναι ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας και ιδιαίτερης δυσκολίας».

Για την κριτική που του ασκείται: «Είμαι αρκετά έμπειρος πια. Είναι η δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό και ξέρω τι να περιμένω. Πολλά από αυτά που διαβάζω είναι προβλέψιμα. Για εμένα είναι εξαιρετικά προβλέψιμα. Θεωρώ πως η δουλειά του προπονητή είναι συνυφασμένη με την κριτική, δίκαιη ή άδικη και την αμφισβήτηση. Συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα στα ομαδικά σπορ. Και οι πιο πετυχημένοι προπονητές σε όλο τον κόσμο έχουν δεχθεί συχνά την χλεύη του κόσμου, οπότε δεν μπορώ να παραπονιέμαι. Είναι κάτι αναμενόμενο για εμένα. Είναι ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε όπως εξελίχθηκε. Η κριτική μας κάνει καλύτερους, αλλά κάποιες φορές μπορούμε να καταλάβουμε και το κίνητρο κάποιων».

Διαβάστε επίσης