Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, είναι η ώρα για το πρώτο «διπλό»!

Θρύλε, είναι η ώρα για το πρώτο «διπλό»!
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 13:17

Μια πολύ μεγάλη «μάχη» δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι (26/11, 21:30). Ο Θρύλος αναζητάει το πρώτο του «διπλό» στη φετινή διοργάνωση, το οποίο θα τον κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία και θα δείξει αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα.

Σήμερα, κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός αναζητά μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα, από την οποία δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα γεμάτη με... αστέρες, όμως ο Θρύλος δεν μασάει.

Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται από χθες στο Μιλάνο, με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η ομάδα θα αγωνιστεί πλήρης, με τον Κουίνσι Έισι να ακολουθεί κανονικά την αποστολή στην Ιταλία. Ήρθε η ώρα για το πρώτο «διπλό». Ο Θρύλος έχει σταθεί άτυχος και δεν έχει καταφέρει ακόμη να το πετύχει. Σήμερα όμως, είναι μια καλή ευκαιρία.

Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Ταρακουνήθηκες; Δείξτο!

Ταρακουνήθηκες; Δείξτο!

Η κριτική θα γίνει, αλλά η στήριξη στην ομάδα ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. Πάρε το «στραβό» της περασμένης Δευτέρας και κάνε το απόψε… ΘΡΙΑΜΒΟ!