Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 20:31

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμη το πρώτο φετινό διπλό του στην Ευρωλίγκα αφού και οι τέσσερις φετινές απώλειες (6-4) ήρθαν μακριά από το ΣΕΦ. Στην τελευταία αναμέτρηση στη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ (90-73), στο ΣΕΦ, λίγες μέρες πριν γνωρίσει την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (76-81) στο πρωτάθλημα.

Η Αρμάνι Μιλάνο είχε γνωρίσει μόλις μία ήττα στα εννέα πρώτα παιχνίδια, όμως στην περασμένη «διαβολοβδομάδα» ηττήθηκε δύο φορές. Αρχικά γνώρισε απώλεια (97-71) από την Ούνικς Καζάν πριν ηττηθεί και πάλι επί ρωσικού εδάφους, από τη Ζενίτ (74-70). Το φετινό ρεκόρ της στη διοργάνωση διαμορφώθηκε στο 8-3, με την ιταλική ομάδα να βρίσκεται στην 3η θέση.

Ο ΈτορεΜεσίνα θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ντιλέινι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Στη διάθεση του τεχνικού της Μιλάνο θα είναι και ο Τομάσο Μπαλντάσο, που αποκτήθηκε πρόσφατα. Τραυματίας ο Ντίνος Μήτογλου.

Έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση είναι Λιβιό Ζαν Σαρλ. Θα βρεθεί εκτός απροόπτου στο παρκέ και ο Κουίνσι Έισι ύστερα από ολιγοήμερη αποχή λόγω γαστρεντερίτιδας.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:30 της Παρασκευής, στο Μιλάνο.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Η κριτική μας κάνει καλύτερους»

Μια πολύ καλή ομάδα και στις δύο άκρες του γηπέδου, που επίσης πασάρει καλά και έχει καλό προπονητή. Έτσι χαρακτήρισε την Αρμάνι Μιλάνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ιταλία.

Ο Έλληνας προπονητής του Θρύλου, δήλωσε επίσης πως η Αρμάνι δεν είναι άτρωτη και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να την κερδίσει, ενώ αναφορικά με την κριτική που δέχεται, την θεωρεί προβλέψιμη και τόνισε επίσης πως δε μπορεί να παραπονιέται και πως η κριτική κάνει καλύτερη την ομάδα.

«Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα στην άμυνα, αλλά είναι και επιθετικά πολύ καλή. Είναι μια ομάδα που πασάρει και εγώ τις ομάδες που πασάρουν πάντα τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Έχουν πολύ καλό προπονητή, όπως προανέφερα πασάρουν πολύ καλά τη μπάλα και έχουν πολύ καλούς δημιουργούς. Ξέρουν καλά το παιχνίδι ο Ροντρίγκεθ, ο Ντιλέινι είναι παίκτες που μπορούν να το κατευθύνουν πολύ καλά.

Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, επειδή αμύνεται καλά και έχει εμπειρία. Η προσθήκη του Μέλι θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική. Βέβαια, δεν είναι άτρωτη. Έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να χάσει και τρίτο σερί, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε.

Υπάρχει εσωστρέφεια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια. Γκρίνια δεν υπάρχει στην ομάδα μας. Εσωστρέφεια υπάρχει, όμως, γιατί βάλαμε τον εαυτό μας σε μια θέση δίκαιης και άδικης κριτικής. Όπως έχουμε πει, όμως, το πρόγραμμα είναι βαρύ και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Αμέσως μετά έχουμε παιχνίδι, κάτι που είναι καλό. Είναι ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας και ιδιαίτερης δυσκολίας».

Για την κριτική που του ασκείται: «Είμαι αρκετά έμπειρος πια. Είναι η δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό και ξέρω τι να περιμένω. Πολλά από αυτά που διαβάζω είναι προβλέψιμα. Για εμένα είναι εξαιρετικά προβλέψιμα. Θεωρώ πως η δουλειά του προπονητή είναι συνυφασμένη με την κριτική, δίκαιη ή άδικη και την αμφισβήτηση. Συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα στα ομαδικά σπορ. Και οι πιο πετυχημένοι προπονητές σε όλο τον κόσμο έχουν δεχθεί συχνά την χλεύη του κόσμου, οπότε δεν μπορώ να παραπονιέμαι. Είναι κάτι αναμενόμενο για εμένα. Είναι ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε όπως εξελίχθηκε. Η κριτική μας κάνει καλύτερους, αλλά κάποιες φορές μπορούμε να καταλάβουμε και το κίνητρο κάποιων».

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Παπανικολάου: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, για την αναμέτρηση με την Αρμάνι και για την αντίδραση που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου. Ανέφερε πως το παιχνίδι με την Αρμάνι χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση για να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός τη νίκη.

Ακόμη, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνιστεί με δύναμη και προσήλωση και αναφορικά με την Αρμάνι είπε πως είναι μια ομάδα η οποία έχει μέγεθος και γεμάτο ρόστερ και πως χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση για να την αντιμετωπίσεις.

Για την αντίδραση στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και την αντίδραση που πρέπει να δείξει η ομάδα: «Ήταν μία κακή ήττα, χάσαμε στην έδρα μας από τον ‘’αιώνιο’’ αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί. Είναι ακόμα Νοέμβριος, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια για να σταθούμε σε ένα και να χάσουμε την προσήλωσή μας ενόψει της συνέχειας. Ακολουθεί αύριο ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, άσχετα που προέρχεται από δύο ήττες. Χρειάζεται πάρα πολύ υψηλή συγκέντρωση, πάρα πολύ ισχυρή προσπάθεια απ’ όλους μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη.

Το να πούμε κάτι στα λόγια δεν έχει κανένα νόημα. Το θέμα είναι τι θα παρουσιάσουμε μέσα στο παρκέ και πώς θα αντιδράσουμε μετά από μία ήττα. Αυτό είναι το κλειδί, το κάναμε καλά μετά την Εφές στο παιχνίδι με την Μακάμπι, αλλά δεν είναι ένας διακόπτης που γυρνάς μετά από κάθε ήττα και κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε μέσα με δύναμη και προσήλωση και να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Για την Αρμάνι: «Είναι μία πολύ γεμάτη ομάδα, ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου κάποιος μπορεί να μην το παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είναι τόσο γεμάτο το ρόστερ, οπότε όταν μία ομάδα έχει την ευχέρεια να έχει παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Έχουν μέγεθος, είναι ψηλή και δυνατή ομάδα, με τον Χάινς μπορούν να παίζουν με διαφορετικούς τρόπους, με αλλαγές, γρήγορες περιστροφές και να βγαίνει ακόμα το ‘’5’’ και να είναι σαν να βγαίνει ένα γκαρντ. Όλα αυτά κάνουν μία ομάδα δύσκολη, απρόβλεπτη και γι’ αυτό η πνευματική συγκέντρωση είναι το κλειδί, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο σύνολο πρέπει να είσαι καλά συγκεντρωμένος για να αντιμετωπίσεις όποια κατάσταση βρεθεί μπροστά σου και να πάρεις κάποια αδυναμία και να εκμεταλλευτείς κάθε μικρό λαθάκι προς δικό σου όφελος».

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης