Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεσίνα: «Τους άξιζε να νικήσουν. Μας κλώτσησαν στον κ@λο»

Μεσίνα: «Τους άξιζε να νικήσουν. Μας κλώτσησαν στον κ@λο»
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 09:14

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Ετόρε Μεσίνα. «Ήμασταν φρικτοί. Παίξαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και έπαιξαν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και τους άξιζε να κερδίσουν. Είναι αυτό που λένε «μας κλώτσησαν στον κ@λο»! Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, γιατί συνέχισαν να στηρίζουν την ομάδα, δημιουργώντας μια καλή ατμόσφαιρα παρά τον μέτριο αγώνα μας. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα, ξέρουμε ότι τους χρωστάμε.

Δεν έχουμε παρουσιάσει αμυντική οργάνωση απαραίτητη για έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου και όταν συμβαίνει αυτό είναι πάνω απ' όλα δική μου ευθύνη. Θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί».

Για τα τρίποντα του Ολυμπιακού: «Δημιούργησαν με διείσδυση και πάσα και είχαμε κακή άμυνα στις διεισδύσεις και μέτρια στα πικ εν ρολ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε εμφανιστεί έτσι».

Για το αν είναι δύσκολη στιγμή στην Ευρωλίγκα: «Είναι φυσιολογικό να χάσεις σε μια σεζόν με τόσα παιχνίδια. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να πάμε στα Playoffs, ξεκινήσαμε καλά και κερδίσαμε μεγάλες ομάδες, αλλά όχι να αλλάξουν ξαφνικά τα πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε σε τροχιά, να επιστρέψουμε εκεί που είμαστε τώρα όσο το δυνατόν συντομότερα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση για την απουσία του Μήτογλου, διαφορετικά σε τρεις μήνες ο Μέλι θα το έχει παρακάνει με τα λεπτά. Κοιτάμε γύρω μας, για τα υπόλοιπα ό,τι έπρεπε να κάνουμε το έχουμε κάνει, προσθέτοντας έναν Ιταλό».

Διαβάστε επίσης