Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουόκαπ: «Αν το κάνουμε, όλα θα πάνε καλά»

Ουόκαπ: «Αν το κάνουμε, όλα θα πάνε καλά»
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 - 16:57

Στην πολύ καλή άμυνα που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός και στο ότι θα πρέπει να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, εστίασε ο Τόμας Ουόκαπ μιλώντας για τον αγώνα με την Ούνικς Καζάν.

«Προφανώς αυτή τη στιγμή παίζουν πάρα πολύ καλά. Σουτάρουν με καλά ποσοστά, παίζουν με πολλή δύναμη και επιθετικότητα, οπότε το να προστατεύσουμε τη μπάλα είναι το πιο σημαντικό.

Φυσικά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Η Ούνικς είναι πολύ αθλητική ομάδα, έχει ταχύτητα, εκτελεί γρήγορα. Για αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους, να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να τους αναγκάζουμε να παίζουν στο πέντε εναντίον πέντε», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού.

Για τον παίκτη-«κλειδί» της Ούνικς: «Έχουν πολλούς παίκτες που θα μπορούσα να πω. Σίγουρα τα γκαρντ τους είναι ικανά για τα πάντα στην καλή τους βραδιά. Για αυτό το λόγο δεν θα πω έναν παίκτη, αλλά πως το κλειδί θα είναι να κρατήσουμε χαμηλά όλους τους περιφερειακούς της. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην επίθεση: «Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα. Αν το κάνουμε αυτό θα πάμε σε καλές επιλογές και όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε επίσης