Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να της κόψει την φόρα!

Να της κόψει την φόρα!
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 11:17

Κόντρα στην πολύ φορμαρισμένη Ούνικς δοκιμάζεται ο Θρύλος για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Η Ούνικς, η οποία παρά το πολύ κακό ξεκίνημα της στη διοργάνωση έχει φτάσει στην 7η θέση έχοντας 7 νίκες και 5 ήττες, την ώρα που στα τελευταία 7 παιχνίδια μετράει 6 νίκες.

Ακόμη, προέρχεται από ένα σερί 4 νικών, κόντρα σε Παναθηναϊκό (74-72), Αρμάνι (97-71), Άλμπα (85-71) και Ερυθρό Αστέρα (98-78). Σκορ που… τρομάζουν. Όχι τον Ολυμπιακό όμως. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει τον τρόπο να κρατάει χαμηλά τους αντιπάλους του. Το έχει κάνει και στις προηγούμενες αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να το κάνει και σήμερα.

Οι 88.5 πόντοι ανά παιχνίδι στα τελευταία 4 ματς της Ούνικς οφείλονται κυρίως στην τριάδα «Κάνααν – Λορένζο Μπράουν – Χεζόνια». Αυτοί οι τρεις είναι που «σηκώνουν» το βάρος της επίθεσης της ρωσικής ομάδας, με τους Τζον Μπράουν και Βοροντσέβιτς να ακολουθούν.

Ο Θρύλος πρέπει να κρατήσει χαμηλά την τριπλέτα της Καζάν. Έχει τους παίκτες να το κάνει και θα το κάνει. Πρέπει επίσης να μην επηρεαστεί από τον τρελό ρυθμό που δίνουν, κατά διαστήματα, οι Ρώσοι στο παιχνίδι. Ενώ, στην επίθεση, αναμένεται να ακουμπήσουν αρκετές μπάλες στον Φαλ, με τους Ρώσους να έχουν θέμα στην άμυνα στην ρακέτα και σε συνδυασμό με την τρομερή κατάσταση του Φαλ, ο Ολυμπιακός πρέπει να «χτυπήσει» πολύ από εκείνο το σημείο.

Τον τρόπο να κάνει «διπλά», τον έμαθε στο Μιλάνο ο Θρύλος την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα πρέπει να το επαναλάβει και να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία. Στις 18:00 λοιπόν. Όλα για το δεύτερο «διπλό» και την τρίτη θέση…

Διαβάστε επίσης