Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης βγαλμένος από όνειρο

Λαρεντζάκης βγαλμένος από όνειρο
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 13:08

Πολυδιάστατος, γεμάτος πάθος και «ψυχρός». Ή αλλιώς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης κόντρα στην Ούνικς Καζάν. Ο «Λάρι» γέμισε την στατιστική του στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Ρώσους και ήταν ιδιαίτερα κομβικός. Σημείωσε 10 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.

Ήταν πολύ κομβικός και φώναξε «παρών» σε κρίσιμα σημεία. Στο 72-72, μάζεψε επιθετικό ριμπάουντ και βρήκε πάσα στον Ντόρσεϊ, ανάμεσα από δύο αντιπάλους, με τον Ντόρσεϊ να γράφει το 72-75. Στο 75-75, έδωσε ασίστ στον Φαλ από την επαναφορά με 2’’ να απομένουν για την «ερυθρόλευκη» επίθεση. Ήταν σε όλα εκεί.

Αποκορύφωμα, το καλάθι στην… μούρη του Χεζόνια. 79-81, με 1:20’’ να απομένει. Ο Λαρεντζάκης έπαιξε στα πόδια τον Χεζόνια, τον πέρασε και τελείωσε άψογα την φάση, κάνοντας το 79-83 και δίνοντας την νίκη, ουσιαστικά, στον Θρύλο. Η συνέχεια γνωστή… Το ξέσπασμα του Λαρεντζάκη μας φέρνει ανατριχίλα και ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη παράσταση αυτής της ομάδας.

Μεγάλη νίκη, με πολλούς πρωταγωνιστές. Σίγουρα ένας εξ αυτών ήταν ο Λαρεντζάκης, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό για συμπληρωματικός παίκτης και έχει κερδίσει με το «σπαθί» του μια τρομερά ενεργή θέση στο «ερυθρόλευκο» ροτέισον.

Διαβάστε επίσης