Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «διπλό» στο Βελιγράδι, θα μιλάμε αλλιώς…

Με «διπλό» στο Βελιγράδι, θα μιλάμε αλλιώς…
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 - 19:02

Με φόρα από τα δύο «διπλά» σε Μιλάνο και Καζάν, ταξιδεύει ο Θρύλος στο Βελιγράδι, έχοντας τις αποσκευές του, γεμάτες με αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 9-4 και είναι μόνος του στην 3η θέση της Euroleague, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής.

Την Πέμπτη στο Βελιγράδι, έχει μπροστά του μια ακόμη μεγάλη πρόκληση. Με δεδομένο ότι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στο 11-2, αγωνίζονται μεταξύ τους στον ισπανικό «εμφύλιο», ο Ολυμπιακός κάνοντας το «διπλό» στην Σερβία, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στην μία νίκη από την δεύτερη θέση.

Για να καταλάβουμε πόσο σπουδαία είναι η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής. Βρίσκεται μόλις δύο νίκες πίσω από την κορυφή και, με νίκη την Πέμπτη, θα βρίσκεται μία νίκη πίσω από την δεύτερη θέση.

Βάζει γερά… θεμέλια για ένα πολύ καλό «πλασάρισμα» στην πρώτο 8άδα, σε μια σεζόν που ο στόχος είναι ξεκάθαρος από την αρχή. Επιστροφή της ομάδας εκεί που αξίζει. Και αυτό θα γίνει… Και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Παιχνίδι με το παιχνίδι λοιπόν, κι ας είναι ακόμη πολύ νωρίς στην σεζόν. Ο Θρύλος πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη, και θα το κάνει! Γιατί είναι καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα και γιατί αξίζει να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης