Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γύρνα νικητής, θριαμβευτής!

Γύρνα νικητής, θριαμβευτής!
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 10:33

Η ώρα για άλλο ένα ΚΑΥΤΟ ματς Ευρωλίγκας έφτασε! Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και έτοιμος να διεκδικήσει άλλο ένα διπλό, στην κορυφαία μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά! Μπροστά του στέκεται ο αδερφός Ερυθρός Αστέρας! Απέναντι στα αδέρφια μας, στις 20:00, ο Θρύλος θέλει να κάνει άλλο ένα διπλό στην Ευρωλίγκα! Μετάδοση από τη Nova και live στο gavros.gr!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα τον Μουσταφά Φαλ, για να δει αν και πόσο θα τον ρίξει στο παρκέ. Ο Γάλλος έκανε χθες μέρος της προπόνησης και το παλεύει, καθότι εφόσον παίξει, μπορεί να γίνει ρυθμιστής και να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς! Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά ότι με τον Φαλ είναι άλλη ομάδα και έτσι ο Μπαρτζώκας περιμένει.

Ασχέτως του ποιοι αγωνιστούν, ο Ολυμπιακός διατηρεί πρωταρχικό του στόχο, έναν μονάχα: Το να συνεχίσει με νίκη και να φύγει από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με ακόμη ένα διπλό! Με ακόμη μία επιτυχία, η οποία θα τον φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία και θα του δώσει ώθηση για την οκτάδα. Ο Ολυμπιακός ξέρει το επίπεδο δυσκολίας της Ευρωλίγκας, αλλά συνεχίζει να παλεύει για να πάει ψηλά και να δείξει ότι έχει κάνει σωστά βήματα, τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επανέλθει στα γνωστά, υψηλά του στάνταρ.

ΠΑΜΕ!

Διαβάστε επίσης