Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γραμμή ψηλών που «γεμίζει» με τον... έτοιμο Έισι

Η γραμμή ψηλών που «γεμίζει» με τον... έτοιμο Έισι
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 14:31

Πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά αναμένεται να πάρει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας (12/12), ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος «φωνάζει» πως θέλει χρόνο προσαρμογής και αγωνιστικού ρυθμού. Για να μη κοροϊδευόμαστε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μιλάμε για έναν παίκτη που έρχεται από πολύμηνη αγωνιστική απραξία. Το περίεργο θα ήταν να ερχόταν εδώ, 100%, αγωνιστικά, έτοιμος.

Ο Αμερικανός ψηλός είναι ένας παίκτης που δε διστάζει να βάλει το σώμα του στη… «φωτιά» και να δώσει το 100% του για την ομάδα του. Είναι μια πολύτιμη λύση για την φροντ-λάιν του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει πως και πως την αγωνιστική του ετοιμότητα. Σωματικά, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να ανέβει και αγωνιστικά και να ενισχύσει την, ήδη, δυνατή «ερυθρόλευκη» ρακέτα.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στις θέσεις «4» και «5» τους Βεζένκοβ, Πρίντεζη, Ζαν Σαρλ, Φαλ και Μάρτιν. 5 παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις και, ακόμη, να κάνουν και τη διαφορά. Ο Έισι, έρχεται για να πλαισιώσει τον Ζαν Σαρλ, στο ρόλο του «μπαλαντέρ» στην ρακέτα του Ολυμπιακού. Θα αγωνίζεται τόσο ως «4», όσο και ως «5» κατά συνθήκη και σε χαμηλά σχήματα.

Όταν φτάσει το αναμενόμενο επίπεδο ο Έισι, θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό όπλο, στη φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα και της «ερυθρόλευκης» φροντ-λάιν. Ένας παίκτης ο οποίος, αμυντικά, είναι… γρανίτης και επιθετικά μπορεί να δώσει λύσεις. Θα «θυσιάσει» το κορμί του για την ομάδα. Το λέει η καρδούλα του… Και τον περιμένει πως και πως ο Μπαρτζώκας, γιατί ξέρει τι παίκτη έχει πάρει.

Διαβάστε επίσης