Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόμιτς: «Μου έλειψε. Είναι καλά που επέστρεψα»

Τόμιτς: «Μου έλειψε. Είναι καλά που επέστρεψα»
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 09:17

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Περιστερίου, στην εντός έδρας ήττα με 79-82 από τον Ιωνικό. «Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι άσχημο με την έννοια ότι χάσαμε. Δεν περίμενα ότι θα χάναμε. Από την άλλη αυτή είναι η εικόνα της ομάδας. Είναι πολύ περίεργη εικόνα. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να γίνουμε ομάδα. Γιατί αυτή τη στιγμή ο καθένας προσπαθεί μόνος του να καταφέρει κάτι. Και μόνος σου μπάσκετ δεν παίζεις. Αυτή είναι η δουλειά μου. Θα τα καταφέρω. Είναι μια κακή ήττα. Όμως, εμείς πρέπει να είμαστε στο γήπεδο, να δουλέψουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στα τρία νέα παιδιά της ομάδας, τον Σταυρακόπουλο, τον Μανιά και τον Φύτρο που μπήκαν στο γήπεδο και πήραν την ευκαιρία. Και ίσως θα έπρεπε να παίξουν και πιο πολύ! Ίσως, θα κερδίζαμε το παιχνίδι, μπορεί να είναι δικό μου το λάθος, αλλά πραγματικά χάρηκα. Το μόνο για το οποίο χάρηκα ήταν αυτά τα τρία παιδιά που έπαιξαν πάρα πολύ καλά και πήραν την ευκαιρία. Θα δώσω χρόνο στα νέα παιδιά. Να πω την αλήθεια τον Σταυρακόπουλο, δεν θυμάμαι και τα ονόματα καλά-καλά μια ημέρα είμαι στην ομάδα, σκεφτόμουν να τον βάλω και στην αρχική πεντάδα. Γιατί έχουμε πολλούς τραυματίες, έχουμε ουσιαστικά οκτώ παίκτες και οι άλλοι είναι μικροί. Αλλά σίγουρα θα τους δείτε στην πορεία, γιατί μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες στα μικρά παιδιά και αυτοί ουσιαστικά σήμερα που παίξανε καλά μου δείξανε ότι μπορώ να τους δώσω κι άλλη ευκαιρία. Και σίγουρα θα τους δώσω. Δεν περίμενα να τους βάλω και τους τρεις στο παιχνίδι, αλλά έτσι όπως πήγαινε το ματς παίξανε πάρα πολύ καλά. Μου έλειψε το μπάσκετ.

Ξεκουράστηκα, είχα δουλέψει 20 χρόνια συνεχόμενα, αλλά σίγουρα μου έλειψε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλά που επέστρεψα. Τριάντα χρόνια ζω στην Ελλάδα. Είναι κάτι ωραίο...».

Διαβάστε επίσης