Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλα, να τελειώνουμε με δαύτους!

Έλα, να τελειώνουμε με δαύτους!
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 10:19

Αρκετά κράτησε το αστείο με τον εξασφύριχτρο στη φετινή Ευρωλίγκα. Απόψε (21:00) τους τελειώνουμε και πάμε παρακάτω! Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Ολυμπιακός να… κατάφερε να αναστήσει τον «πεθαμένο» και φέτος Παναθηναϊκό, χάνοντας μέσα από τα χέρια του ένα ματς στο ΣΕΦ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Να γίνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Και η κανονικότητα του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ μπάσκετ επιτάσσει ο Ολυμπιακός να πάει απόψε στο ΟΑΚΑ και να τελειώσει το «παραμύθι» με δαύτους. Να τους νικήσει, όμορφα και ωραία, εμφατικά και χωρίς… πολλά-πολλά, για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, στην Ευρωλίγκα.

Χωρίς τον Κουίνσι Έισι ο Θρύλος στο ΟΑΚΑ, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. Κατά βάση γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα μονάδων. Είναι ομάδα συνόλου. Και όποιος και να λείπει, έρχεται κάποιος στη θέση του και ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο Φαλ και ο Ζαν Σαρλ είναι εδώ, ο Μάρτιν το ίδιο. Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει προλάβει να ενσωματώσει 100% τον Αμερικανό ψηλό, στο ροτέισον του, θα πρέπει να πάει με την φροντλάιν του ελλιπή κατά έναν και να παίξει το ίδιο καλά.

Ο Μπαρτζώκας και ο Παπανικολάου στάθηκαν στην άμυνα και τον ρυθμό. Στάθηκαν στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και να μη δώσει δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό «φεγγάρι», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάει να διεκδικήσει άλλη μία εκτός έδρας νίκη και να επιβάλει την κανονικότητα που ισχύει ήδη στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός δηλαδή νικητής και ο ΠΑΟ με σκυμμένο το κεφάλι!

Διαβάστε επίσης