Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι σωστό!

Αυτό είναι σωστό!
Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 - 12:40

Ο Ολυμπιακός έσπρωξε τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στο χείλος της καταστροφής, ωθώντας τον προς τον… γκρεμό. Προτελευταίος στην Ευρωλίγκα, εικόνα… θλιβερή, μιας ομάδας, η οποία μόνο με… ανέλπιστες χαρές μπορεί να πορεύεται -και- κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο… Ο Ολυμπιακός, δίχως να σηκώσει τους τόνους, δίχως να το πάει στην… κόντρα, δίχως να βγάλει… διάθεση εκδίκησης, για την πρόσφατη ήττα στο ΣΕΦ (ανέλπιστη χαρά ξανά για τους άλλους), πήγε στο ΟΑΚΑ και… καθάρισε τον ΠΑΟ σαν αυγό. Με έναν εκ των πρωταγωνιστών τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο οποίος απέδειξε ξανά γιατί… ΠΡΕΠΕΙ να μείνει εδώ.

Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν, ολοένα και περισσότερο τα σενάρια περί… οριστικοποίησης της παραμονής του Ντόρσεϊ εδώ. Ο «killer» του Ολυμπιακού δείχνει να γουστάρει ιδιαίτερα εδώ, έβγαλε… κ@#λ@ μέσα στο ΟΑΚΑ και με τρίποντες βόμβες, ακόμη και στο φινάλε, έστειλε τον ΠΑΟ στα… τάρταρα. Αλλά δεν είναι μόνο λόγω του ΟΑΚΑ, που ο Ντόρσεϊ πρέπει να μείνει εδώ… Η συνεισφορά του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, επιθετικά και αμυντικά (κυρίως το πρώτο) είναι υπερπολύτιμη. Σίγουρα, όπως όλοι οι παίκτες, έχει πράγματα τα οποία μπορεί να βελτιώσει. Αλλά η ουσία είναι πως ο Ντόρσεϊ προσφέρει ήδη πολλά στον Ολυμπιακό.

Το να μείνει ο Ντόρσεϊ εδώ, είναι το σωστό. Όχι γιατί… έτσι. Ελαφρά τη καρδία. Αλλά με ανάλυση, με εξήγηση και με ουσία. Ο Ντόρσεϊ δεν έχει πιάσει ακόμη το 100% όσων μπορεί να προσφέρει. Έχει ακόμη πολλά να δώσει. Στο χέρι των δύο πλευρών είναι να τα βρουν και να το δούμε αυτό στην πράξη.

Διαβάστε επίσης