Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Και τώρα, «μάχη» με ΤΣΣΚΑ για το... +3!

Ολυμπιακός: Και τώρα, «μάχη» με ΤΣΣΚΑ για το... +3!
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 23:27

Μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο, τον οποίο ο Θρύλος τον έκλεισε στο 12-5 μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ με 84-65 επί του Παναθηναϊκού, η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το βράδυ της Τετάρτης (29/12) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη ρωσική ομάδα για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλουν, με τη δύναμη του κόσμου, να φτάσουν σε άλλη μία νίκη. Θυμίζουμε, στο ΣΕΦ ο Θρύλος μετράει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στο 10-7 και προέρχεται από την ήττα με 71-65 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι μία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να την κερδίσει και να αποκτήσει απόσταση 3 νικών! Κάτι που μπορεί να «λέει» τα πάντα, αλλά μπορεί και τίποτα ενόψει της συνέχειας. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στη Μόσχα, στον πρώτο γύρο (22/10) και είχε ηττηθεί με 88-82.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, βάσει, φυσικά, του υγειονομικού πρωτοκόλλου, και ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα. Μένει μόνο να δούμε, μέχρι το τζάμπολ του αγώνα, ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Ας μην ξεχνάμε ότι χθες έγινε γνωστό πως υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα. Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για «μάχη». Για τη «μάχη» με τη «ρωσική αρκούδα»!

Διαβάστε επίσης