Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Και τρέχει και σκοράρει! (photo)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Και τρέχει και σκοράρει! (photo)
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 11:20

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι ψηλά σε κατοχές αιφνιδιασμού, στην Ευρωλίγκα, αλλά παίρνει τους περισσότερους πόντους, από αυτούς. Και έτσι είναι ψηλά σε αποτελεσματικότητα! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μεταξύ των πρώτων ομάδων της διοργάνωσης στο σκοράρισμα στον αιφνιδιασμό! Είναι μία ομάδα, η οποία αν και δεν έχει τρομερά πολλές κατοχές στον αιφνιδιασμό, παίρνει το μάξιμουμ από αυτές, γεγονός που την κατατάσσει ψηλά, εντέλει, στη σχετικά στατιστική κατηγορία!

Η φωτό που δημοσιεύει η Ευρωλίγκα δείχνει τον Θρύλο πίσω από Ούνικς, Μονακό και Φενέρ, αλλά μπροστά από τη Ρεάλ, στο σχετικό στατιστικό. Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πρώτη σε πόντους ανά κατοχές αιφνιδιασμού! Ο Θρύλος είναι όγδοος σε καθαρό αριθμό αιφνιδιασμών, ανά παιχνίδια, αλλά από αυτούς τους αιφνιδιασμούς, παίρνει το καλύτερο ποσοστό στην κατηγορία, με 1,30 πόντους, ανά αιφνιδιασμό! Έτσι κερδίζει εντέλει τη θέση του, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, σε παιχνίδι transition.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο ματς μπροστά, ψάχνοντας τη 10η εντός έδρας νίκη του στη σεζόν, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, στο ΣΕΦ, την Τετάρτη στις 21:00. Και εκεί θα πρέπει, επίσης, να τρέξει…

Διαβάστε επίσης