Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα το ξεπεράσουν και αυτό

Θα το ξεπεράσουν και αυτό
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 - 09:59

Δύσκολη στιγμή για να πληγεί ο Θρύλος από τον κορονοϊό. Η πανδημία δεν… διαλέγει στιγμές, χτυπάει όποτε να ‘ναι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να σχεδιάσει πως θα κινηθεί. Η ατυχία για τον Ολυμπιακό ήρθε σε μία κρίσιμη καμπή, με την ομάδα να περνάει μία παρατεταμένη περίοδο φόρμας. Κατά την οποία έπαιξε ωραίο, αλλά και αποτελεσματικό μπάσκετ. Ο Θρύλος είχε αρχίσει να ανεβαίνει με αποφασιστικά βήματα την ανηφόρα προς την οκτάδα και για εκεί κατευθυνόταν, όταν η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Δεν μεμψιμοιρεί, όμως. Δεν είναι η μόνη ομάδα ο Ολυμπιακός, άλλωστε, η οποία είδε τους παίκτες της να «πληγώνονται» από την πανδημία, αυτή την περίοδο. Ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ άλλων, αρκετών ομάδων, οι οποίες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, σε μία φάση της πανδημίας, η οποία χαρακτηρίζεται από την τρομερή μεταδοτικότητα της τελευταίας παραλλαγής του ιού. Αυτό που έχει να κάνει ο Θρύλος είναι να μείνει δυνατός. Και θα το ξεπεράσει και αυτό.

Μαθημένος στα δύσκολα ο Ολυμπιακός, δεν θα λυγίσει ούτε από το χτύπημα του κορονοϊού. Προτεραιότητα η υγεία, ακολουθεί η επάνοδος στην πρότερη φόρμα. Αυτό το τελευταίο θα είναι πολύ περίπλοκο, αφού είναι γνωστό πως ο κορονοϊός… λυγίζει ακόμη και αθλητές, με οργανισμούς εν γένει υγιείς, ανθρώπους καλογυμνασμένους και οι οποίοι προσέχουν… Το σημαντικό, όπως είπαμε, είναι η ομάδα να επιστρέψει στο παρκέ υγιής και δίχως προβλήματα. Τα υπόλοιπα θα βρεθούν σταδιακά. Βήμα-βήμα, όπως κάνει η ομάδα μέχρι τώρα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης