Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικές στιγμές 2021: Η επιστροφή στην Stoiximan Basket League (photo/video)

Θρυλικές στιγμές 2021: Η επιστροφή στην Stoiximan Basket League (photo/video)
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 - 20:44

Ήταν 13 Φεβρουαρίου 2019 όταν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πάει… μέχρι τέλους και να παλέψει ώστε να ρίξει τον… φάρο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός, είναι πλέον και πάλι στην Α1, μετά από δύο σεζόν με την αναπτυξιακή ομάδα στην Α2.

Και όχι απλά είναι και πάλι πίσω. Είναι ισχυρότερος από όταν έφυγε και πιο ποιοτικός από όλους στην Ελλάδα. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην χώρα, μοιράζοντας 100άρες και δείχνοντας πραγματικά φαβορί για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός μετράει 8 νίκες και 1 ήττα, βάζοντας μέσο όρο 96.5 πόντους ανά παιχνίδι, παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι, έκανε μια ποιοτική ομάδα και έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους! Αυτό πρέπει να επιτευχθεί, καθώς η ομάδα πορεύεται στον σωστό δρόμο και είναι ανώτερη από κάθε αντίπαλο, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα από το πρώτο ματς του Θρύλου στην Stoiximan Basket League, κόντρα στην ΑΕΚ, στην οποία ο Θρύλος επικράτησε, άνετα, με 103-78, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Βεζένκοβ (27π, 11ριμπ):

Διαβάστε επίσης

Μεταγραφές πολυτελείας!

Μεταγραφές πολυτελείας!

Ο Θρύλος έκανε τέσσερις πολύ στοχευμένες κινήσεις που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα του Μπαρτζώκα…