Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφές πολυτελείας!

Μεταγραφές πολυτελείας!
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 14:54

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού το καλοκαίρι ήταν απόλυτα στοχευμένες και έχουν στεφθεί, μέχρι στιγμής, με απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για 4 μεταγραφικές κινήσεις, στις θέσεις στις οποίες η ομάδα… «πονούσε». Η ομάδα είχε ανάγκη τέτοιου είδους παίκτες, οι οποίοι έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιότητα που… ξεχειλίζει.

Ξεκινάμε από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μέχρι στιγμής διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Αποτελεί την νούμερο 1 επιθετική απειλή του Ολυμπιακού και… «φορτώνει» τα αντίπαλα καλάθια με 13.4 πόντους μέσο όρο στην Euroleague, εκτελώντας με 43.3% στο τρίποντο. Ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν σκόρερ, ο οποίος θα στήριζε τις προσπάθειες του Σλούκα και θα τον πλαισίωνε ιδανικά στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας την επίπεδο.

Μια ακόμη σπουδαία προσθήκη, για την περιφέρεια που σχεδίαζε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ήταν ο Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών γκαρντ της Euroleague και κάνει καταπληκτικά την δουλειά του, περιορίζοντας τα επιθετικά «όπλα» των αντιπάλων του Ολυμπιακού, την ώρα που σκοράρει μέσο όρο 6 πόντους και μοιράζει 3.1 ασίστ, κάνοντας και καλή δουλειά επιθετικά.

Τρίτη προσθήκη για τον Θρύλο, ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος γίγαντας του Θρύλου, είναι ένας από τους πιο… επιβλητικούς σέντερ της Euroleague, σκοράροντας μέσο όρο 8.1 πόντους και μαζεύοντας 5.1 ριμπάουντ, ταλαιπωρώντας τις αντίπαλες άμυνες ασταμάτητα και αναγκάζοντας όλες τις ομάδες να τον αντιμετωπίζουν με double team. Πλαισίωσε ιδανικά τους Μάρτιν και Ζαν Σαρλ, αποκτώντας μάλιστα την... προβάδισμα στην φροντ-λάιν του Ολυμπιακού.

3 παίκτες, οι οποίοι ήρθαν για να κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό και πετυχαίνουν ακριβώς αυτό, για το οποίο αποκτήθηκαν. Είναι από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του 12-5 του Ολυμπιακού στην Euroleague και της καταπληκτικής πορείας των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος ήρθε ως… συμπληρωματική λύση, όμως πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία από τον προπονητή του. Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες «ελπίδες» του Ολυμπιακού για το μέλλον και η ομάδα επενδύει πολλά πάνω του.

Σημειώνουμε πως ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στο ρόστερ του και τον Κουίνσι Έισι, μεσούσης της σεζόν, όμως δεν μπορεί να κριθεί ακόμη καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, ταλαιπωρούμενος από τραυματισμούς και προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης