Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση!

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση!
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 12:56

Μετά τις δύο αναβολές παιχνιδιών του Ολυμπιακού στην Euroleague, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αυτό θα συμβεί, εκτός απροόπτου, στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ (11/01, 19:45) στην Τουρκία για την 20η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός θα βάλει τα δυνατά του για να επιστρέψει με νίκες στην δράση, στην πρώτη του αναμέτρηση το 2022.

Όλα αυτά βέβαια, εάν γίνει το παιχνίδι κανονικά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο δυσάρεστο νέο με κρούσματα κορονοϊού σε μια από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει μόλις δύο ενεργά κρούσματα σε παίκτες και ένα στο σταφ.

Μετά το ματς με την Φενερμπαχτσέ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζενίτ στο ΣΕΦ (13/01, 21:00), σε ένα ματς που είναι στον… αέρα, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στις τάξεις των Ρώσων, καθώς όπως όλα δείχνουν η Ζενίτ δεν θα έχει 8 διαθέσιμους παίκτες και δεν θα έχουν περάσει οι 7 ημέρες καραντίνας που προβλέπει η Euroleague για τους εμβολιασμένους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ετοιμάζεται για επιστροφή στη δράση με την Φενερμπαχτσέ, περιμένοντας όμως τα νεότερα από την Euroleague, την ώρα που το πρόγραμμα του αναμένεται να γίνει ακόμη πιο βαρύ στη συνέχεια, με τον ορισμό των αναβληθέντων παιχνιδιών, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις για την Euroleague και κόντρα σε Κολοσσό Ρόδου και Ιωνικό για την Stoiximan Basket League.

Διαβάστε επίσης