Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Βάσιμη η αισιοδοξία για την παραμονή Ντόρσεϊ

Μπάσκετ: Βάσιμη η αισιοδοξία για την παραμονή Ντόρσεϊ
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 13:45

Προσέξτε, για να μην υπάρχουν… παρεξηγήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα παραμείνει εδώ και τη νέα χρονιά. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτή η ιστορία θα έχει ευχάριστο τέλος. Ότι ο Αμερικανός με το ελληνικό διαβατήριο θα φορά και τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα.

Είναι γεγονός ότι στο λιμάνι θα το ήθελαν αυτό. Δεδομένα. Από τον Ντόρσεϊ είναι πολύ ευχαριστημένοι και οι Πρόεδροι, αλλά και ο Μπαρτζώκας φυσικά. Ο γκαρντ του Θρύλου δίνει στην ομάδα έκρηξη, σουτ, ταχύτητα, πάσα, βοηθάει όσο μπορεί στην άμυνα. Είναι σημαντικός για όλα όσα έχει κάνει μέχρι εδώ, ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά για το «αύριο» όμως, ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Υπάρχουν κάποια δεδομένα. Όπως η θέληση του Ολυμπιακού, ας πούμε. Αλλά και όχι μόνο. Υπάρχουν δεδομένα και από την πλευρά του Ντόρσεϊ. Του αρέσει εδώ. Στην Ελλάδα. Στο ΣΕΦ. Στον Θρύλο. ΟΚ, οι φιλοδοξίες του μπορεί να απλώνονται μέχρι το NBA, αλλά η παραμονή εδώ είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Το περιβάλλον του παίκτη (οικογένεια, μάνατζερ κλπ.) ζυγίζουν τα δεδομένα. Ζυγίζουν τις επιλογές. Μαζί φυσικά και ο ίδιος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν είχε ζήσει την Ελλάδα (αν και με ελληνικό διαβατήριο) και τώρα που τη ζει, σε συνδυασμό με μια καλή ομάδα όπως η φετινή του Θρύλου, της οποίας είναι μέλος, είναι δεδομένο ότι το σκέφτεται έντονα παραμείνει. ΟΚ, το να ψαχτεί για το NBA είναι… λογικό. Αλλά ίσως και ο ίδιος μέσα του αντιλαμβάνεται ότι ένα λαμπρό μέλλον στην Ευρωλίγκα είναι εξίσου δελεαστικό και σημαντικό να το κυνηγήσει. Από εκεί μπορεί να αρχίσει το πράγμα, για να συζητήσουμε κάτι περισσότερο… Όχι άμεσα, εν καιρώ.

Διαβάστε επίσης