Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος διαφωνεί;

Ποιος διαφωνεί;
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 10:39

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει καταφέρει να κερδίσει άπαντες στο λιμάνι. Όπως σας είχαμε αναφέρει και χθες, είναι σαφές ότι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός υπάρχει πλήρης ικανοποίηση από την παρουσία του Ελληνοαμερικανού φέτος, καθώς έχει καταφέρει να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του Μπαρτζώκα. Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην εικόνα, την οποία οι Πειραιώτες έχουν βγάλει στο παρκέ.

Εικόνα η οποία τους έχει οδηγήσει τόσο ψηλά στην Ευρωλίγκα. Και τους οδηγεί σε ακόμη υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας, εφόσον φυσικά συνεχίσουν έτσι. Ο Ντόρσεϊ είναι μεγάλο κομμάτι αυτού του φετινού Θρύλου, σημαντικό κομμάτι του παζλ. Και στον Ολυμπιακό φυσικά προκρίνεται το σενάριο παραμονής του.

Όπως τονίσαμε ξανά, δεν θα είναι εύκολο. Ο Ντόρσεϊ… φαίνεται. Και φαίνεται πολύ. Είναι παίκτης που κάνει διαφορά. Και η αλήθεια είναι πως τα κλαμπ της Ευρωλίγκας με τα κατά πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ, πάντα ψάχνουν το πως θα πάρουν παίκτες τύπου Ντόρσεϊ. Άρα και τον ίδιο τον Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δώσει μάχη για να κρατήσει τον παίκτη εδώ. Όχι γιατί ο ίδιος… δεν θέλει. Σας αναφέραμε ξανά ότι του αρέσει εδώ. Ότι είναι καλά και πως απολαμβάνει την παρουσία του, στο λιμάνι.

Τώρα για το οικονομικό σκέλος, τη διάρκεια του συμβολαίου, τους «μνηστήρες» που θα προκύψουν, κατά τη διάρκεια τους αμέσως προσεχούς διαστήματος, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα. Το μόνο το οποίο μπορούμε να πούμε είναι πως οι Πρόεδροι ξέρουν να «δένουν» εδώ παίκτες, οι οποίοι κάνουν… κλικ! Και θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί αυτή η ομάδα, σε όλα της, αυτό μας βγάζει: Αισιοδοξία…!

Διαβάστε επίσης