Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπαρτζώκας: «Αν είμαστε… χαλαροί, θα το πληρώσουμε»

Μπαρτζώκας: «Αν είμαστε… χαλαροί, θα το πληρώσουμε»
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 15:17

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Δεν επιτρέπει εφησυχασμό ο κόουτς ενόψει Φενέρ, τονίζοντας ότι το ματς είναι πολύ δύσκολο. Ακόμη και αν η Φενέρ έχει απουσίες και δεν είναι πλήρης, ο Ολυμπιακός προέρχεται από αγωνιστική απραξία και το γεγονός αυτό δεν είναι και το καλύτερο… Κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη, ο κόουτς έκανε τις καθιερωμένες του τοποθετήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη:

Για το πως είναι ο Ολυμπιακός: Είμαστε καλά τηρουμένων των αναλογιών. Κάναμε τα πάντα ως οργανισμός για να επανέλθουμε σε φυσιολογικές συνθήκες, αλλά όπως καταλαβαίνετε το τι θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες, είναι ερωτηματικό”.

Για τη συσχέτιση με την περσινή περίοδο, όπου και πέρυσι ο Ολυμπιακός “χτυπήθηκε” από τον κορωνοϊό:Δεν βλέπω ομοιότητες γιατί τότε νόσησαν λιγότεροι απ’ ότι τώρα. Τώρα όμως είναι με τη μετάλλαξη όμικρον και είναι λιγότερος ο χρόνος που χρειάζεται για να επανέλθουν στις προπονήσεις. Όπως καταλαβαίνετε υπολειτουργήσαμε για κάποιο διάστημα”.

Για τη Φενέρ που στερείται των δύο καλύτερων παικτών της: “Κάναμε μια προσπάθεια να εξηγήσουμε ότι τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι πάντα πνευματικής προσέγγισης. Αν είμαστε πιο χαλαροί επειδή λείπει ο Ντε Κολό ή ο Βέσελι εννοείται θα το πληρώσουμε. Κάπως έτσι θεωρώ ότι με τον Ερυθρό Αστέρα χάσαμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν σκληρό αγώνα. Για τη Φενέρ είναι πολύ σημαντικός αγώνας στην προσπάθεια να μπουν στην οκτάδα. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και δεν μπορούμε να είμαστε επαναπαυμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε”.

Για το αν έκαναν πνευματικό “reset” οι παίκτες του: “Δεν μπορώ να το πω αυτό. Είναι δύσκολο να κάνω τέτοιου είδους αναλύσεις. Αυτά είναι ευχολόγια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όταν είσαι ασθενής, είσαι ασθενής. Είτε είσαι με την οικογένεια σου είτε δεν είσαι. Δεν ήταν μια ευχάριστη κατάσταση. Όπως θυμάστε στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια και σε εκείνο με τον Παναθηναϊκό εκτός κάναμε καλές εμφανίσεις για το χρονικό σημείο. Το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε για 19 ημέρες δεν ήταν καλό για εμάς”.

Τέλος, τι εύχεται για τον Ολυμπιακό: “Να έχουμε υγεία. Έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή ομάδα. Αν έχουμε υγεία θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με τη διοίκηση. Υγεία για όλο τον κόσμο. Να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα αυτό που μας έχει βρει”.

Διαβάστε επίσης