Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ ξανά: Θρύλε παίξε γερά!

Μπάσκετ ξανά: Θρύλε παίξε γερά!
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 10:41

Ήρθε ξανά η ώρα, κατά την οποία θα δούμε μπασκετάκι! Ήρθε ξανά η ώρα κατά την οποία ο Θρύλος της καρδιάς μας ρίχνεται ξανά στη «μάχη» της Ευρωλίγκας, για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς! Απέναντι στη Φενέρ των προβλημάτων, ο Ολυμπιακός της αγωνιστικής απραξίας και της ανάρρωσης μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, θέλει να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε. Από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, επί του εξασφύριχτρου.

Ο Θρύλος είναι πλήρης, αλλά δεν έχει τον αγωνιστικό ρυθμό ή τη συνέχεια στη δράση, την οποία έχουν άλλες ομάδες στη διοργάνωση. Αλλά έχει πάντα το δικό του πάθος, τον δικό του ρυθμό, μία παερΐστικη διάθεση, η οποία οδηγεί την ομάδα σε μεγάλες εμφανίσεις, γεμάτες εξαιρετικό μπάσκετ και νίκες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να σταθεί στις απουσίες της Φενέρ. Το ίδιο είπε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Το ματς είναι δύσκολο και ο Ολυμπιακός έχει αντικειμενικές δυσκολίες να αντιμετωπίσει, πέρα από την αντίπαλό του. Άπαντες οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν με προσοχή, απέναντι σε μια καλή ομάδα (ακόμη και με τις απουσίες της), για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει άγχος, ξέρει πως μία ήττα στην Πόλη δεν τον βγάζει εκτός προγράμματος. Αντιθέτως, μια νίκη, τον βάζει ακόμη πιο μπροστά, στη μάχη για την οκτάδα, ή και για την τετράδα…

Διαβάστε επίσης