Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Να βρει ρυθμό και τον εαυτό του!

Ολυμπιακός: Να βρει ρυθμό και τον εαυτό του!
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 18:28

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην δράση στην Euroleague χθες κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για πρώτη φορά μετά τις 23/12 και το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα, ταλαιπωρημένη και… χτυπημένη από τον κορονοϊό, παρουσίασε χθες μερικά… βαριά συμπτώματα.

Ήταν απολύτως λογικό η ομάδα να παρουσιάσει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ήταν αναμενόμενο. Ο Ολυμπιακός μετρούσε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων πριν από μερικές ημέρες και είχε καταφέρει να κάνει μόλις δύο προπονήσεις στο διάστημα από τα Χριστούγεννα μέχρι και χθες!

Γνώρισε, λοιπόν, την ήττα σε μια δυνατή έδρα, από μια ομάδα γεμάτη με λύσεις, η οποία είχε όμως και τις απουσίες της. Δεν χάθηκε τίποτα, στην κυριολεξία. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε τρίτος και το μόνο που πρέπει να κάνει τώρα είναι να… ανασυνταχθεί και να δουλέψει σκληρά στο ΣΕΦ, ώστε να φτάσει στο επίπεδο που ήταν και πριν πληγεί από την πανδημία.

Ο Θρύλος πρέπει να βρει τον εαυτό του, και θα τον βρει. Θα δουλεύει σε καθημερινή βάση με σκοπό την διαρκή βελτίωση, ώστε η ομάδα να φτάσει να παίζει και πάλι το εντυπωσιακό μπάσκετ που έπαιζε πριν τη διακοπή.

Διαβάστε επίσης