Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεπηρέαστος από τον κορονοϊό ο Παναθηναϊκός, συνέχισε με νέα διδακτική ήττα!

Ανεπηρέαστος από τον κορονοϊό ο Παναθηναϊκός, συνέχισε με νέα διδακτική ήττα!
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 23:31

Επιστροφή στη δράση, με γνώριμο τρόπο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς μπήκε δυναμικά με νέα… διδακτική ήττα! Είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα η αγωνιστική σταθερότητα, την οποία επιδεικνύει σε μεγάλο βαθμό ο Παναθηναϊκός. Παρέμεινε ανεπηρέαστος από τον κορονοϊό και τη διακοπή των Χριστουγέννων και καταφέρνει κάτι μοναδικό. Έχανε πριν την ταλαιπωρία του με την πανδημία, χάνει και μετά!

Απίστευτο κατόρθωμα για τους «πράσινους», οι οποίοι διασύρθηκαν στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όταν κάλεσε τάιμ άουτ στο +24 στη δεύτερη περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και ήταν μπροστά με 20-17, όμως κάπου εκεί θυμήθηκε την βαθμολογική του θέση και δέχτηκε ένα σερί… 0-23(!), το οποίο έκανε το σκορ 20-40 υπέρ των Ρώσων, με τρίποντο του, κορυφαίου απόψε, Ντάνιελ Χάκετ.

Πειστική εμφάνιση από τους «πράσινους», που μπαίνουν σε… μπελάδες για τη προτελευταία θέση με την Ζαλγκίρις να τους κυνηγάει και να είναι μία νίκη πίσω (3 νίκες η Ζαλγκίρις, 4 ο ΠΑΟ).

Έχουν γίνει, πια, συνήθεια τα σκυμμένα κεφάλια στο "ζντο" της λήξης του παιχνιδιού για τον Παναθηναϊκό. Μια ακόμη διδακτική ήττα στη φετινή Euroleague. Μια από τις πολλές…

Διαβάστε επίσης