Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Υπενθύμιση, αυτά πρέπει να κάνετε για τα εισιτήρια με Ιωνικό

Υπενθύμιση, αυτά πρέπει να κάνετε για τα εισιτήρια με Ιωνικό
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 18:41

Απέναντι στον Ιωνικό θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή, για το πρωτάθλημα της Basket League, στην επιστροφή της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με νέα ανακοίνωσή της, ενημέρωσε ξανά τους φιλάθλους οι οποίοι θέλουν να δώσουν το «παρών» στον αγώνα της Παρασκευής:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει ότι, για τον αγώνα Πρωταθλήματος Stoiximan Basket League 2021 - 2022 με τον ΙΩΝΙΚΟ BASKET, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/01/2022, με ώρα έναρξης 20:00, από την Παρασκευή 14/01/2022 και ώρα 10:00 έως και το Σάββατο και ώρα 14:00 θα διατεθούν οι εναπομείνασες θέσεις για τους κατόχους των κατηγοριών TEAM B (τμήματα 228, 229, 230, 231, 306, 308, 310, 322, 324, 326), FAMILY (τμήματα 203, 204) και FAN (θύρες 5 και 6).

Να διευκρινιστεί ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήριο ΔΕΝ θα κάθονται στη θέση που αναγράφεται στις κάρτες διαρκείας που έχουν, ΑΛΛΑ στη θέση που έχουν επιλέξει ανά κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας. Και αυτό λόγω της υποχρέωσης να υπάρχει απόσταση 1.5 μέτρου μεταξύ των φιλάθλων εντός του γηπέδου, συνθήκη που για να ικανοποιηθεί πλήρως απαιτεί την κατανόηση και την συνεργασία όλων των φιλάθλων.

Για την απόκτηση θέσης, οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να κάνουν τα ανάλογα βήματα:

Θα μπαίνουν στο site www.olympiacosbc.gr και στην αντίστοιχη ενότητα Εισιτήρια θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Στη συνέχεια θα επιλέγουν τις όποιες θέσεις κενές υπάρχουν στην κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας που έχουν.

Θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους.

Θα συμπληρώνουν στο διαθέσιμο πεδίο κουπονιού τον αριθμό του barcode που υπάρχει στο διαρκείας τους.

Τέλος, θα λαμβάνουν με email το εισιτήριο με τη συγκεκριμένη θέση που έχουν επιλέξει.

Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, θα πρέπει να επιδείξουν ΚΑΙ την κάρτα διαρκείας τους και φυσικά τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω (πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης, έγγραφα ταυτοπροσωπίας κλπ).

Για το παιχνίδι με τον ΙΩΝΙΚΟ BASKET, η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 3, 7, 8 και VIP.

Γενικές Πληροφορίες

Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Η Βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) στους ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.

Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Μετά το τέλος τους αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά».

Διαβάστε επίσης