Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Σλούκας της Πόλης, τα έκανε όλα!

O Σλούκας της Πόλης, τα έκανε όλα!
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 11:51

Μπορεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης να αφήνει μια πικρία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και να μη βλέπουν τίποτα θετικό από το παιχνίδι με την Φενέρ, όμως υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να… κουβαλήσουν οι «ερυθρόλευκοι» για παρακάτω.

Ένα από αυτά είναι η ετοιμότητα που έδειξε ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ του Θρύλου πραγματοποίησε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση, την δεύτερη καλύτερη φετινή του, βάση του συστήματος αξιολόγησης.

Ο Σλούκας συγκέντρωσε 23 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 14 πόντους και είδε τη διαφορά να ανεβαίνει και πιο ψηλά. Ο «Σλούκι Λουκ» του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε μια πολυδιάστατη εμφάνιση, έχοντας 14 πόντους (1/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/7 βολές), ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα!

Γέμισε την στατιστική του και συνέχισε από εκεί που είχε μείνει πριν τη διακοπή, στο άνετο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, όπου είχε 16 πόντους (4/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και είναι πολύ σημαντικό, για την ομάδα, να συνεχίσει έτσι και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης