Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίλβιο Προτό: «Όλοι με θυμούνται για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα»

Σίλβιο Προτό: «Όλοι με θυμούνται για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα»
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 20:15

Συνέντευξη στη «Le Soir», έδωσε ο Βετεράνος, πλέον, τερματοφύλακας Σίλβιο Προτό, ο οποίος αναφέρθηκε στη χρονιά που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το ματς που έπαιξε με την Μπαρτσελόνα στο Champions League, δηλώνοντας:

«Δεν θυμούνται πολλοί το πέρασμά μου από την Άντερλεχτ. Όλοι θυμούνται όταν έπαιξα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Για μένα πάντως οι πιο ωραίες εμπειρίες που είχα ποδοσφαιρικά ήταν ο Ολυμπιακός και η Λάτσιο. Οι πιο ωραίες που έχω να θυμάμαι μαζί με την Οστάνδη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε μετά το τέλος του από το ποδόσφαιρο: «Έναν μήνα αφότου σταμάτησα από τη Λάτσιο κόντεψα να πεθάνω από ένα μπαλάκι του γκολφ. Με χτύπησε ένα μπαλάκι του γκολφ στον κρόταφο και εάν το χτύπημα ήταν λίγο πιο εκεί δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας μιλάω.

Άγγιξα τον θάνατο και αυτό με έκανε να σκεφτώ. Είπα στον εαυτό μου "οκ έχεις χρήματα αλλά δε γίνεται να χάνεις τα βασικά. Να χάνεις τη ζωή". Ήδη λόγω της καριέρας μου είχα αφήσει τόσα πράγματα που δεν είχα κάνει στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης