Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στην δράση της Stoiximan Basket League!

Επιστροφή στην δράση της Stoiximan Basket League!
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 10:43

Για πρώτη φορά μετά τις 12/12 αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός στην Stoiximan Basket League σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση, κόντρα στον Ιωνικό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (15/01, 20:00).

Ο Θρύλος θέλει να μπει με το… δεξί στις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα στο 2022 και να πετύχει την πρώτη νίκη της χρονιάς, ώστε να δείξει άμεση αντίδραση μετά την ήττα στη Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε.

Είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να βρει ρυθμό και ανακτήσει το χαμένο έδαφος από το διάστημα που «χτυπήθηκε» σημαντικά από την πανδημία. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν την νίκη σήμερα κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας και εν συνεχεία να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Μακάμπι (20/01, 21:05), στο οποίο υπάρχει κίνδυνος αναβολής λόγω προβλημάτων της ισραηλινής ομάδας με τον κορονοϊό.

Ευκαιρία, λοιπόν, σήμερα για επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε μια ομάδα, με την οποία ο Ολυμπιακός έδωσε τη τελευταία του αναμέτρηση του 2021, για τον θεσμό του Κυπέλλου, επικρατώντας με το εμφατικό 110-85.

Διαβάστε επίσης