Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημαντικό παιχνίδι για να βρει ρυθμό!

Σημαντικό παιχνίδι για να βρει ρυθμό!
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 10:54

Τον Ιωνικό υποδέχεται ο Ολυμπιακός (15/01, 20:00) σήμερα στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας στην αγωνιστική δράση για τις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του και να βοηθήσει την ομάδα να βρει ρυθμό και να είναι ακόμη πιο έτοιμη στην πολύ απαιτητική συνέχεια.

Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ σημαντικά για τους παίκτες, ώστε να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και τα πατήματά τους μετά το μεγάλο διάστημα της αποχής από τις προπονήσεις και τους αγώνες, λόγω της ταλαιπωρίας τους με την πανδημία.

Με το ματς κόντρα στην Μακάμπι (20/01, 21:05) να μην είναι σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί, λόγω προβλημάτων των ισραηλινών με την πανδημία, ο Ολυμπιακός αναζητά αγωνιστικό ρυθμό και σταθερότητα ώστε να ανταπεξέλθει στο… γεμάτο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος σήμερα να πετύχει την πρώτη του νίκη για το νέο έτος και να αρχίσει σιγά-σιγά την επιστροφή στην… κανονικότητα. Στην κανονικότητα του απόλυτου μπάσκετ και στις δύο μεριές και της αστείρευτης ενέργειας!

Διαβάστε επίσης