Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στην μπασκετική κανονικότητα!

Επιστροφή στην μπασκετική κανονικότητα!
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 12:33

Επιστρέφει σιγά-σιγά ο Θρύλος σε κανονικό ρυθμό αγώνων, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα και με… αστείρευτη ενέργεια. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει τώρα στη δράση για την Stoiximan Basket League και ετοιμάζεται για μια σειρά απαιτητικών αγώνων, όσο περιμένει και τον επανορισμό των αναβληθέντων παιχνιδιών.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμη για την επιστροφή στην… κανονικότητα! Στην κανονικότητα του ολοκληρωτικού μπάσκετ και στις δύο άκρες του γηπέδου. Στην κανονικότητα του γεμάτου σκληράδα και ενέργειας μπάσκετ.

Η ομάδα πρέπει να βρει ξανά τα πατήματα της, όμως αυτό πρέπει να γίνει ομαλά. Πρόκειται για ένα ρόστερ το οποίο απείχε από τις προπονήσεις για είκοσι περίπου ημέρες και τώρα καλείται να… μπει στα βαθιά και να παίξει για νίκες.

Η ποιότητα της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό θα φανεί και στις επόμενες αγωνιστικές του Ολυμπιακού, σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, την ώρα που η ομάδα μπαίνει στο δεύτερο μισό μιας σεζόν, η οποία αποσκοπεί στην κατάκτηση τίτλων και σε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία!

Διαβάστε επίσης