Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ηγέτης Σλούκας και η σεζόν των τίτλων

Ο ηγέτης Σλούκας και η σεζόν των τίτλων
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 15:42

Τα 32 χρόνια κλείνει σήμερα ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό πέρσι, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ανήκει και να κατακτήσει τίτλους. Ο Σλούκας είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με μια «χρυσή» εποχή για τον Ολυμπιακό, κατακτώντας τρόπαια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο game changer στην Euroleague και είναι έτοιμος, φέτος, να οδηγήσει την ομάδα στη διεκδίκηση και στην κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη θέλει να φέρει την ομάδα και πάλι ψηλά!

Ο Σλούκας είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και δημιουργός, έχοντας εξαιρετικό ταλέντο και αποτελεί υπόδειγμα αθλητή, τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα συμπεριφοράς. Μετά την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη, ο Σλούκας παίρνει το χρίσμα του… ηγέτη για τον Ολυμπιακό και πρέπει να βγει μπροστά μαζί με τους άλλους Έλληνες της ομάδας, ώστε να την οδηγήσουν και πάλι στη κορυφή!

Τα γενέθλια του έχει, λοιπόν, σήμερα ο Κώστας Σλούκας, ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, ο οποίος γύρισε στον Ολυμπιακό μετά την 5ετή παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε, με στόχο να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στη κορυφή. Και φέτος θα το κάνει!

Διαβάστε επίσης