Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας για Έισι: «Τον βοηθάμε να βρει ρυθμό» (video)

Μπαρτζώκας για Έισι: «Τον βοηθάμε να βρει ρυθμό» (video)
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 23:08

Για την απόδοση του Κουίνσι Έισι μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το 109-65 επί του Ιωνικού. «Δεν μπορώ να πω αν είμαι ευχαριστημένος σε ένα παιχνίδι που είναι στους 35 πόντους. Έχει 600 παιχνίδια στο ΝΒΑ ο Έισι και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον ρυθμό του και να μας βοηθήσει κι εκείνος».

Για τις διαφορά σε σχέση με τη νίκη επί του Ιωνικού στο Κύπελλο: «Είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό τότε, ήμασταν πιο χαλαροί. Σήμερα προερχόμασταν από ήττα και ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε.

Είναι το μοναδικό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα φέτος. Είχαμε καλές συνεργασίες και κυκλοφορία με την μπάλα. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο για εμάς. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος και να πιστή στις αρχές της».

Για τη συνέχεια στην Euroleague: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα, έχουμε ήδη προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας που είναι ένας στόχος μας και πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

Διαβάστε επίσης