Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει τον τρόπο για «διπλό» στο Τελ Αβίβ!

Έχει τον τρόπο για «διπλό» στο Τελ Αβίβ!
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 12:37

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα, κόντρα στην οποία πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση σε μια περίοδο, στον πρώτο γύρο της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν… γονατίσει την Μακάμπι στο ΣΕΦ, έχοντας πάρει προβάδισμα 27 πόντων από την πρώτη περίοδο, με σκορ 35-8.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει από Μακάμπι, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «διπλό» και το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να το κάνει. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατάφερε με την αμυντική του προσέγγιση στο παιχνίδι του πρώτου γύρου να… «βραχυκυκλώσει» τον Ουίλμπεκιν και να τον αναγκάσει σε ένα από τα χειρότερα του φετινά παιχνίδια (6 πόντοι, 2/9 σουτ, 3 λάθη).

Αυτό το κατάφερε βάζοντας τους Ουόκαπ, Λαρεντζάκη και Παπανικολάου πάνω στον σκόρερ της Μακάμπι, ενώ ταυτόχρονα οι ψηλοί του Ολυμπιακού έκαναν πολύ καλή δουλειά, κρατώντας χαμηλά την… γεμάτη φροντ-λάιν της Μακάμπι.

Οι Ουίλιαμς, Ρέινολντς και Ζίζιτς σκόραραν μόλις 15 πόντους, την ώρα που σκοράρουν 31.7 πόντους ανά παιχνίδι!

Επιθετικά ο Ολυμπιακός ήταν… καταιγιστικός. Γύρισε την μπάλα σωστά, έπαιξε ορθολογικά, μοιράζοντας τις επιθέσεις πίσω και μέσα από τα 6.75μ. και έκανε ένα τρομερό παιχνίδι με 22 ασίστ και 7 λάθη!

Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του την τακτική της… νίκης κόντρα στη Μακάμπι και θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες στο Τελ Αβίβ, μετά την ήττα του στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε επίσης