Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 4 επιδόσεις καριέρας του Φαλ κόντρα στη Μακάμπι!

Οι 4 επιδόσεις καριέρας του Φαλ κόντρα στη Μακάμπι!
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 13:31

Μεγαλειώδης ήταν η εμφάνιση του Μουσταφά Φαλ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ Ολυμπιακού και Μακάμπι, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 90-73 της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση.

Ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της αναμέτρησης ήταν ο Γάλλος σέντερ του Θρύλου, Μουσταφά Φαλ. Ο «πύργος» της «ερυθρόλευκης» ρακέτας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και τελείωσε το ματς με double double. Είχε 12 πόντους (5/8 δίποντα, 2/2 βολές), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Σε εκείνο το βράδυ, έκανε 4 ρεκόρ καριέρας! 4 επιδόσεις που δεν είχε επαναλάβει στη Euroleague. Συγκεκριμένα, τα 11 ριμπάουντ αποτελούν επίδοση-ρεκόρ για τον Μουσταφά Φαλ, ενώ ρεκόρ κατέγραψε και με τις 5 ασίστ.

Επίσης, η επίδοση των 2 κλεψιμάτων είναι η κορυφαία για τον Γάλλο σέντερ, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην «ομάδα του λαού» έκανε και ρεκόρ καριέρας σε χρόνο συμμετοχής, καθώς έμεινε στο παρκέ για 29 λεπτά. Και όλα αυτά, σε μια ομάδα, η οποία ήταν πολύ ισχυρή στη ρακέτα, έχοντας τους Ουίλιαμς, Ρέινολντς, Ζίζιτς, τους οποίους ο Φαλ και η… παρέα του νίκησαν κατά κράτος!

Διαβάστε επίσης