Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η έξτρα λύση του, έτοιμου, Έισι!

Η έξτρα λύση του, έτοιμου, Έισι!
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 14:35

Την πρώτη του «γεμάτη» εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κουίνσι Έισι κόντρα στον Ιωνικό, δίνοντας στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έναν παραπάνω λόγο για χαμόγελα. Ο Αμερικανός ψηλός ήταν καταπληκτικός κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας και έδειξε πως είναι ολοένα και πιο έτοιμος, αγωνιστικά, ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Έισι, μπορεί να αποτελέσει μια, πολύ ποιοτική, έξτρα λύση στην «ερυθρόλευκη» φρόντ-λάιν, έχοντας εγνωσμένη ποιότητα και μεγάλη σκληράδα. Σήμερα, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είναι μια επιπρόσθετη λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι «γεμάτη» στους ψηλούς.

Ο Έισι, σήμερα κόντρα στην πρώην του ομάδα, ενδέχεται να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής ώστε να δώσει πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης σε Βεζένκοβ, Φαλ και Μάρτιν, καθώς θα χρειαστεί να δώσει σκληρές «μάχες» κόντρα στους αθλητικούς ψηλούς της Μακάμπι.

Είναι ένας παίκτης, ο οποίος αναμένεται να βελτιώνει την αγωνιστική του εικόνα ολοένα και περισσότερο και να δίνει, διαρκώς, περισσότερες λύσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού, χωρίς να έχει φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του.

Διαβάστε επίσης