Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά πρέπει να διορθώσει ο Θρύλος

Αυτά πρέπει να διορθώσει ο Θρύλος
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 13:59

Μια ομάδα με στόχους, όπως ο Ολυμπιακός, θέλει να παίρνει συνέχεια νίκες. Όταν έρχονται οι ήττες, όμως, πρέπει να δείχνει άμεσα αντίδραση. Να «διαβάζει» τα παιχνίδια και να διορθώνει τα όποια λάθη του, ώστε να μη τα επαναλάβει στη συνέχεια.

Χθες, ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε πολλά λάθη, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. «Πνίγηκε» από την πίεση της Μακάμπι και έκανε αβίαστα λάθη, δίνοντας στην ουσία το παιχνίδι στην ομάδα του Σφαιρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός, αναζητά, τώρα την νίκη που θα είναι μια… ένεση ψυχολογίας στην ομάδα, η οποία θέλει να συνεχίσει την πορεία της προς την 4άδα της Euroleague. Ο Θρύλος, για να συνεχίσει να είναι ψηλά, πρέπει να βρει και πάλι την, επιθετική του, ηρεμία. Να μην αντιδράει βιαστικά και με επιπολαιότητα όταν πιέζεται από τους αντιπάλους του και να γυρνάει τη μπάλα, όπως έχει συνηθίσει.

Αμυντικά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και πάλι και να παίζει με ενέργεια. Να είναι συγκεντρωμένοι όσοι αγωνίζονται και να παλεύουν, όπως κάνανε και στο πρώτο μισό και είχαν την ομάδα στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με αρχές και ποιότητα. Θα βρει τον δρόμο του και θα είναι εκεί που πρέπει στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης