Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός: Ανέβασε ρυθμό και +12 στο ημίχρονο

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός: Ανέβασε ρυθμό και +12 στο ημίχρονο
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 17:47

Ο Κολοσσός είχε και στο δεύτερο δεκάλεπτο ως κύριο εκφραστή των επιθέσεων του τον Φλόιντ ο οποίος πέτυχε τους πρώτους τέσσερις πόντους των Ροδιτών στην δεύτερη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει σκορ με δύο βολές του Ουόκαπ και πέντε συνεχόμενους πόντους του Σλούκα, με το σκορ να γίνεται 20-26 και τον Καντζούρη να καλεί τάιμ άουτ.

Ο Τιλί έκανε το 22-26 από κοντά, με τον Ολυμπιακό να απαντάει και να «τρέχει» ένα σερί 5-0 χάρη σε τρίποντο του Έισι και καλάθι από κοντά του Μάρτιν, κάνοντας το 22-31. Ο Κολοσσός μείωσε σε 27-31, με τον Λαρεντζάκη να αναλαμβάνει δράση και με πέντε σερί πόνους να κάνει το 27-36 για τον Ολυμπιακό.

Τιλί και Μάρτιν έκαναν το 29-38 με τον σέντερ του Ολυμπιακού να συνεχίζει την πολύ καλή του εμφάνιση και να πετυχαίνει και τους τρεις επόμενους πόντους του Ολυμπιακού, με το σκορ να ανεβαίνει σε 30-41, χάρη στην μαχητικότητα του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος κυνηγούσε όλα τα ριμπάουντ και έδινε δεύτερες επιθέσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Μίλλερ από κοντά έκανε το 32-41 με τον Ολυμπιακό να έχει 8’’ για να επιτεθεί και τον, συνήθη ύποπτο, Σλούκα να πετυχαίνει τρίποντο στην «εκπνοή» και να κάνει το 32-44, το οποίο ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης