Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΟΚ: Γνωστός μπασκετμπολίστας-οπαδός κλέβει συμπαίκτη του μέσα στα αποδυτήρια! (video)

ΣΟΚ: Γνωστός μπασκετμπολίστας-οπαδός κλέβει συμπαίκτη του μέσα στα αποδυτήρια! (video)
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 13:21

Πασίγνωστος Έλληνας μπασκετμπολίστας, με θητεία στον Παναθηναϊκό και δεδηλωμένος οπαδός του, είναι, δίχως να έχει κυκλοφορήσει το όνομά του, το… θέμα των ημερών! Ο παίκτης, του ΠΑΟ και νυν… άνεργος, αλλά με πλούσια δράση στα social media (και γενικά), πιάστηκε στα… πράσα να κλέβει, μέσα στα αποδυτήρια της -πρώην πλέον- ομάδας του. Όχι του Παναθηναϊκού. Το συμβάν δεν πήρε διαστάσεις, αν και οι κακές γλώσσες ανέφεραν ότι γινόταν για λίγο καιρό και είχε αρχίσει να δημιουργείται… θέμα!

Όπως έγινε αντιληπτό, οι παράγοντες της εν λόγω ομάδας, στην οποία συνέβαινε το… κακό, αποφάσισαν να βάλουν κρυφές κάμερες στα αποδυτήρια και κάπως έτσι τον… τσάκωσαν στα πράσα. Το βίντεο, το οποίο δημοσίευσε Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, με το πρόσωπο του παίκτη να μην φαίνεται -φυσικά- δεν δόθηκε, όπως φαίνεται, επισήμως από την ομάδα, αλλά μάλλον κυκλοφόρησε… από κινητό σε κινητό…

Το αστείο είναι πως ο εν λόγω παίκτης έχει και πλούσια δράση, υπέρ της… νομιμότητας και υπέρ της υπεράσπισης άλλων. Κουνάει και το δάχτυλο, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για τα μέτρα σε καιρό πανδημίας, για τα εμβόλια, για διάφορα θέματα. Και για τον αθλητισμό, μεταξύ άλλων… Κοινώς… διδάσκει ηθική. Αλλά μάλλον ο ίδιος δεν παρακολούθησε τα ίδια τα… μαθήματά του.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης