Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έισι: Ματς «κομμένο και ραμμένο» στο στυλ του!

Έισι: Ματς «κομμένο και ραμμένο» στο στυλ του!
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 23:41

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ

Χωρίς τους Πρίντεζη και ΜακΚίσικ και με αμφίβολο τον Μάρτιν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σε μια αναμέτρηση που υπάρχει το «πρέπει» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Δύο από τις τρεις απουσίες αφορούν την «ερυθρόλευκη» φροντ-λάιν και επηρεάζουν άμεσα τον Κουίνσι Έισι, ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα, οι απουσίες των Πρίντεζη και Μάρτιν από το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, δημιουργούν… χώρο και δίνουν χρόνο στον Κουίνσι Έισι, ώστε να πάρει την πρώτη του σημαντική και ουσιώδη ευκαιρία στη Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ, αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι είναι μια, αμιγώς, σκληροτράχηλη ομάδα και το παιχνίδι της Πέμπτης (27/01), αναμένεται να πάει στις προσωπικές «μονομαχίες», στην ένταση, στο πάθος και στην ενέργεια. Χαρακτηριστικά τα οποία κατέχει ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος περιμένει πως και πως την ευκαιρία του από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» όταν υπέγραφαν τον Έισι, γνωρίζανε πως προσθέτουν στο δυναμικό τους έναν μαχητικό παίκτη, με έντονη σκληράδα και δίψα για κατακτήσεις. Παιχνίδια σαν το αυριανό είναι το… ψωμάκι του Έισι, ο οποίος λατρεύει την ένταση και την επαφή στο γήπεδο.

O Αμερικανός ψάχνει τον ρόλο του στην ομάδα και το αυριανό παιχνίδι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τον βρει, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε μια κομβική, για τον Ολυμπιακό, αναμέτρηση. Θα έλεγε κανείς πως είναι ένα παιχνίδι, κομμένο και ραμμένο για τον Αμερικανό ψηλό του Ολυμπιακού και ίσως η αρχή ενός πιο ενεργού ρόλου για τον Έισι στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Τα «πρέπει» και οι προσδοκίες

Τα «πρέπει» και οι προσδοκίες

Ο εκπληκτικός πρώτος γύρος της ομάδας στη Euroleague έχει φέρει το… «πρέπει» σε αναμετρήσεις όπως αυτή με τον Ερυθρό Αστέρα…