Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνέχεια στο αήττητο του ΣΕΦ

Συνέχεια στο αήττητο του ΣΕΦ
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 09:16

Συνέχεια στο αήττητο του ΣΕΦ θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σήμερα (27/01, 21:00) για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την 10η εντός έδρας νίκη, σε ισάριθμες αγωνιστικές και να διατηρήσουν απόρθητο το… κάστρο του ΣΕΦ.

Μπορεί το ΣΕΦ να μην είναι γεμάτο σήμερα, λόγω των μέτρων καταπολέμησης του κορονοϊού, που επιτρέπουν μέχρι 1.000 άτομα στο γήπεδο, όμως και τα 1.000 άτομα είναι πολύτιμα στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού στην προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες. Ο Θρύλος, πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσει όλα για να το πετύχει και να συνεχίσει να κινείται σε τροχιά 4άδας.

Σήμερα, πρέπει να διατηρηθεί απόρθητη έδρα του Θρύλου και να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καταπληκτική πορεία που είχε στο πρώτο μισό της διοργάνωσης. Σήμερα, ο Θρύλος πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας για πολύ σημαντικό «όπλο» του το… κάστρο του!

Διαβάστε επίσης

Τα «πρέπει» και οι προσδοκίες

Τα «πρέπει» και οι προσδοκίες

Ο εκπληκτικός πρώτος γύρος της ομάδας στη Euroleague έχει φέρει το… «πρέπει» σε αναμετρήσεις όπως αυτή με τον Ερυθρό Αστέρα…