Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στις νίκες στο απόρθητο ΣΕΦ!

Επιστροφή στις νίκες στο απόρθητο ΣΕΦ!
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 10:46

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον Ερυθρό Αστέρα σήμερα (27/01, 21:00) στο ΣΕΦ. Το ΣΕΦ το οποίο παραμένει απόρθητο, με τον Ολυμπιακό να έχει 9/9 και να θέλει σήμερα να πετύχει την 10η επιτυχία του στην έδρα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν σημαντικά, αγωνιστικά, προβλήματα, καθώς απουσιάζουν οι ΜακΚίσικ, Πρίντεζης και ένας ακόμη παίκτης με κορονοϊό, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάρτιν, όμως θα τα δώσουν όλα για να τα φέρουν εις πέρας και να επιστρέψει ο Θρύλος στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει πάνω στις γερές βάσεις που έχει βάλει με τον εκπληκτικό του πρώτο γύρο στη διοργάνωση και να πετύχει σήμερα μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη του για τον δεύτερο γύρο στη Euroleague, μετά από δύο ήττες.

Πρέπει να είναι ιδιαίτερα σκληρός και προετοιμασμένος για τη σημερινή αναμέτρηση, ώστε να καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του κόντρα στη, σκληροτράχηλη, σέρβικη ομάδα. Σήμερα, ο Θρύλος επιστρέφει στις νίκες και κρατάει απόρθητο το… κάστρο του ΣΕΦ!

Διαβάστε επίσης