Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Η κ@7λ@ της εξέδρας πριν την πανδημία! (photos/video)

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Η κ@7λ@ της εξέδρας πριν την πανδημία! (photos/video)
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 11:35

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν πάντα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς πρόκειται για δύο… αδέρφια από διαφορετικές χώρες. Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί γίνονται… ένα στην κερκίδα και φωνάζουν συνθήματα και των δύο ομάδων, δημιουργώντας πάντα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μια… Θρυλική ατμόσφαιρα, «βάφοντας» ερυθρόλευκο το γήπεδο.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακές ατμόσφαιρες στο παρελθόν, σε όσα αθλήματα έχουν έρθει αντιμέτωποι, με καλύτερη στιγμή την απόβαση των Delije με τη Θύρα 7 στο κέντρο της Αθήνας και το τεράστιο γλέντι που στήθηκε εκείνη την ημέρα.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ σε μια αναμέτρηση που δε θα έχει αυτήν την… φλόγα που είχαν στο παρελθόν τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, λόγω των μέτρων καταπολέμησης της πανδημίας του κορονοϊού. Όμως, εμείς θυμόμαστε μερικές στιγμές που, στο παρελθόν, οι οπαδοί των δύο ομάδων πρόσφεραν στιγμές κ@7λ@ς στο ΣΕΦ. Θρυλικές εξέδρες. Έλληνες και Σέρβοι. Θύρα 7 και Delije. Μια αγκαλιά… Απολαύστε:

Κι άλλες φωτογραφίες «ερυθρόλευκης»… παράνοιας:

Διαβάστε επίσης