Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενη στάση… Μαδρίτη!

Επόμενη στάση… Μαδρίτη!
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 12:02

Την τρίτη διαδοχική ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός, χθες από τον Ερυθρό Αστέρα, υποχωρώντας έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τις Ούνικς και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μία νίκη πίσω από την 4η Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός, του 12-8, αναζητά επειγόντως την επιστροφή στις νίκες, καθώς έχει ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο με 0/3, σαφώς επηρεασμένος από την μακρά αποχή λόγω κορονοϊού και από τις απουσίες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, τώρα, τρία διαδοχικά παιχνίδια… «φωτιά» σε ένα διάστημα 8 ημερών.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για μία… ισπανική «διαβολοβδομάδα» καθώς θα αντιμετωπίσει τις Ρεάλ Μαδρίτης (02/02) και Μπασκόνια (04/02) εκτός έδρας, ενώ στη συνέχεια, υποδέχεται την Εφές (10/02) στο ΣΕΦ. Κόντρα, λοιπόν, στη πρωτοπόρο της Euroleague, με ρεκόρ 17-3 και έπειτα κόντρα στην… σαφώς ανώτερη από τον πρώτο γύρο Μπασκόνια. Δύο σκληρές αναμετρήσεις, στις οποίες ο Ολυμπιακός επιδιώκει, τουλάχιστον μία, νίκη.

Χθες, χάθηκε το αήττητο στο ΣΕΦ και μια ευκαιρία να εδραιωθεί για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα στην πρώτη τετράδα. Από σήμερα και έπειτα, πρέπει όλοι να αφήσουν πίσω αυτό το 0/3, να ανασυνταχθούν και να παλέψουν για την επιστροφή στις νίκες, η οποία μόνο εύκολη λεία δε μπορεί να θεωρηθεί.

Διαβάστε επίσης