Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνει τη νίκη για «επανεκκίνηση»

Ψάχνει τη νίκη για «επανεκκίνηση»
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 16:30

Δε χωράει άλλη ήττα στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα δείχνει να… γκρεμίζει όσα, με πολύ κόπο, έχτισε στον πρώτο γύρο της Euroleague. Ο Ολυμπιακός αριθμεί τρεις συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, αναζητώντας απεγνωσμένα την ήττα που θα «σπάσει» αυτό το σερί και θα κάνει… επανεκκίνηση στη ψυχολογία και στην εικόνα της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δε θυμίζουν, πολύ, την ομάδα του πρώτου γύρου και δείχνουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στις δύο άκρες του γηπέδου, με την εικόνα τους να διαφέρει από το πρώτο μισό. Όμως, έχουν την πλήρη στήριξη του κόσμου. Ακόμη και χθες, που ήρθε η τρίτη ήττα στη σειρά, οι 1.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ήταν στο ΣΕΦ, χειροκρότησαν την ομάδα στο τέλος, δείχνοντας τη στήριξη τους.

Ο Ολυμπιακός, αναζητά, το… κουμπί για την επιστροφή στις νίκες. Τι πρέπει να αλλάξει και τι πρέπει να διορθωθεί, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στα οποία μας συνήθισε στον πρώτο γύρο της Euroleague. Το πρωτάθλημα, αυτό, είναι ένας… μαραθώνιος και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να δείξει ότι έχει αντοχές, να φτάσει ως το τέλος.

Να το δείξει, άμεσα. Στην Ισπανία! Κόντρα στη Ρεάλ και, στη συνέχεια, κόντρα στην Μπασκόνια. Δεν χωράνε άλλες ήττες και πρέπει να γίνουν υπερβάσεις. Ας είναι η Ισπανία, λοιπόν, η αρχή της αντεπίθεσης.

Διαβάστε επίσης